TOT 40% KORTING OP OFFERTE!

Werken bij The Activity Company

The Activity Company is op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken. Zoek je een stageplaats, wil je werken vanuit huis of zoek je een uitdagende baan op het strand of in de stad? Het kan allemaal bij ons. 

Waarom kiezen voor The Activity Company?

Wij halen graag het beste uit onszelf en zoeken daarom ook mensen die hun werk serieus nemen. Als jij bewijst dat we je los kunnen laten, krijg je bij ons veel ruimte om samen met gelijkgestemde collega’s het beste uit jezelf te halen en te werken aan een nog beter en leuker bedrijf.

De klant staat ook niet centraal, maar dat zijn de werknemers zelf. Blije werknemers = blije klanten.

Wij bestaan sinds 2016, maar horen nu al tot de middenmoot in de branche. Maar er zit nog veel meer in het verschiet. Als jij denkt echt meerwaarde te kunnen leveren, dan horen we graag van jou. Laat zien waarom je graag bij ons wit werken.

Stageplaatsen

HBO stageplaats (All-round + instructeur) 

Zoek je als HBO student een uitdagende en veelzijdige stageplaats van minimaal 20 weken bij een evenementenbureau ergens in de periode februari tot november? Dan zou The Activity Company wel eens een hele leuke optie voor je kunnen zijn!

» Lees verder over de stage bij het evenementenbedrijf in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag

Vacatures

Instructeur (Oproepbasis)

We zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste instructeurs (m/v) die het leuk vinden om activiteiten te begeleiden.

» Lees verder

Coördinator (24 tot 36 uur per week)

Heb jij ervaring met het begeleiden van groepen en ben je klaar om de volgende stap te zetten? The Activity Company zoekt coördinatoren voor Scheveningen en Rotterdam.

» Lees verder

Citymanager (24 tot 36 uur per week)

Ook hier zoeken wij mensen met ervaring uit de branche die de leiden op zich durven te nemen? The Activity Company zoekt vanwege uitbreiding citymanagers voor Scheveningen, Rotterdam en Amsterdam.

» Lees verder

Freelancers

Wij zoeken freelance salsadocenten die voldoende flexibel zijn qua inzetbaarheid en beschikbaarheid. Heb je interesse? Stuur een mail met moviatie naar naar .  

Open sollicitatie?

Staat je vacature er niet bij, maar denk je goed bij ons bedrijf te passen? Laat ons via een persoonlijke motivatie weten waarom je graag bij ons zou willen werken. Stuur je CV en jouw motivatie naar

Verder over The Activity Company

Type uitjes zoals bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes, trainingen, teambuilding activiteiten, vergaderlocaties, workshop events, bedrijfsfeesten, groepsuitjes, evenementen, feesten, meetings, sportieve activiteiten, actie & adrenaline, strandactiviteiten, citygames, binnenspelen, creatieve workshops, op het water, winterthema’s, dinerspellen, minder intensief, teamtraningen, duurzame uitjes, maatwerk uitjes en arrangementen.

Activiteiten zoals Robinson, escape room, wie is de verrader (mol), ik hou van Holland, powerkiten, powerboat varen, cocktail workshop, salsa, sloep varen en Solex rijden

Wij opereren voornamelijk in de steden Den Haag, Scheveningen en Rotterdam. Op verzoek opereren we ook in steden als Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en de rest van de randstad.

Eigenschappen van de vacatures: advies en begeleiden van klanten, stageplaats, erkend leerbedrijf, stagebureau, parttime, startersbeurs, hoger opgeleiden, wo, vwo, hbo, thuiswerk, vanuit huis

Soorten vacatures zoals buitensport, event planner, instructeur, coördinator, citymanager, administratie, sales, klantenservice, adviseur

Ook ruimte voor UWV, WIA, ziektewet, arbeidsongeschikten, reintegreerders, thuiswerk moeders, aangepaste werkplekken.

Voor Stiagaires: sportmanagement, eventmanagement, leisuremanagement (vrijetijdsmanagement), toerisme, HTRO, erkend leerbedrijf

The Activity Company is een evenementenbureau / organisatie in de evenementenbranche.