Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Vanuit huis! Sales bedrijfsuitjes (16 tot 30 uur per week)

The Activity Company zoekt een gedreven salesmedewerker om aanvragen van bedrijfsuitjes om te zetten in definitieve opdrachten. Je kunt deze functie vanuit huis uitvoeren waardoor jij zelf jouw tijd in kunt delen.

Heb jij ervaring in de evenementenbranche? Haal jij plezier uit het ontdekken van wat de klant echt wil en kun je daarop een perfect passend aanbod neerleggen? Ga je net dat stapje verder en word zelfs jij enthousiast van je eigen aanbieding? Zie jij de noodzaak ervan in om telefonisch de lead te blijven houden en kun je dit doen zonder dat de klant dit als vervelend ervaart?

Dan zouden we het leuk vinden als jij ons team komt versterken! Je zult één van onze collega's worden die voornamelijk vanuit huis werkt. Je kunt jouw eigen tijd volledig indelen en alles gaat gewoon via jouw computer thuis. We hebben met ons team contact via Google Hangouts waarin we adviezen, klanten en ideeën kunnen uitwisselen.

We zoeken iemand die eerder in de evenementen gewerkt heeft en bewust voor deze branche kiezen. Je hebt daarnaast de intrinsieke drive om opdrachten binnen te halen. Je bent daarnaast iemand die zichzelf wil verbeteren, maar ook kritisch durft te zijn naar de organisatie zodat ook wij onszelf steeds verder kunnen verbeteren.

In de aanloop naar het nieuwe seizoen is het natuurlijk drukker met aanvragen dan bijvoorbeeld medio december/januari. In die periode ligt alles nagenoeg stil. Dit zorgt voor een niet afgekaderde hoeveelheid uren, maar als je in de branche gewerkt hebt zal je dat niet nieuw voor je zijn.

Combinatie met instructeur, andere leuke taken of doorgroeien?

Indien je daar interesse in hebt, zijn er mogelijkheden om door te groeien naar de rol als salescoördinator waarbij je nog steeds ook aanvragen blijft oppakken. Daarnaast zou je tijdens de rustige periode eventueel andere opdrachten kunnen vervullen zodat je ook thuisraakt in andere facetten van ons bedrijf. Of als je ook graag groepen begeleidt, is daar ook zeker ruimte voor.

Functie-eisen

 • Je hebt ervaring en affiniteit met de evenementenbranche (dit is een absolute vereiste)
 • Je hebt ervaring met een gelijke functie en weet dus al dat je dit werk leuk vindt en er goed in bent
 • Je bent echt gericht op het binnenhalen van opdrachten, je wilt graag scoren
 • Je bent in staat om dagelijks op 2 momenten je werk op te pakken
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je kunt goed zelfstandig werken
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je werkt netjes en secuur, maar bent ook resultaatgericht

Wat kun je verwachten

 • Een baan met veel vrijheid en leuke collega's
 • Veel inspraak vanwege de kleinschaligheid en het snelgroeiende karakter
 • Professionele organisatie

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende functie binnen een snelgroeiend bedrijf, dan zien we je reactie graag tegemoet. Je kunt je Curriculum Vitae met motivatie mailen via deze site. Geef ook in jouw motivatie aan waarom een part-time functie goed in jouw persoonlijke situatie pasten wat voor ervaring je hebt met sales. Let op, zonder motivatie wordt jouw sollicitatie niet in behandeling genomen.